FABIAN en FALYN werken mee aan de dogparade!

VOOR KINDEREN MET ENERGIESTOFWISSELINGSZIEKTE

Dogparade


‘The DOGPARADE’: Grootse Nederlandse kunstexpositie van beschilderde Bulldog-sculpturen die aandacht vraagt voor kinderen met een dodelijke ziekte.

 

Kunst is de drijfveer van ‘The DOGPARADE’: De levensgrote Bulldog-sculpturen worden beschilderd door de grootsten uit de hedendaagse Nederlands/Belgische schilderkunst en de aanstormende talenten. De beschilderde sculpturen worden tentoongesteld op publieksaantrekkelijke plaatsen en geveild tijdens prestigieuze veilingavonden.


Het concept is een unieke combinatie van Kunst, Maatschappelijk bewust ondernemen en Zorg voor elkaar. Het is de missie van ‘The DOGPARADE’ om bekendheid en steun te geven aan energiestofwisselingsziekte. De expositie trekt landelijke bekendheid, geeft bewustwording aan de ziekte en financiële steun aan de totstandkoming van het medicijn.


LEES MEER over de kunstenaars.
De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de Stichting Energy4All die zich inzet voor de ontwikkeling van het medicijn voor kinderen met energiestofwisselingsziekte. www.energy4all.nl


ZIE OOK: http://www.thedogparade.com/kunstenaars

 

//www.fabian-art.nl/page/_news_ajax
12