Uitleg Kunstveiling Online   

Originele schilderijen

 

Kunstveiling Online bied uitsluitend echte originele kunstwerken aan rechtstreeks van de kunstenaar zelf. De schilderijen zijn allemaal origineel, hand geschilderd en handgesigneerd. De Herman Brood zeefdrukken zijn origineel en handgesigneerd. Tenzij anders vermeld.

 

 

 

Certificaat van echtheid en Btw factuur

 

Uw gewonnen kunstwerk word geleverd met een Btw. factuur een een Certificaat van echtheid. Deze krijgt u direct in uw mailbox binnen in pdf. formaat indien u de veiling heeft gewonnen. U ontvangt een mail na het winnen van een veiling met verdere instructies over de afhandeling van uw gewonnen kavel.

 

 

*Nieuw* Afterpay voor onze Belgische klanten d.m.v. KBC of CBC bank !

 

Nadat de klant de betaalknop heeft geselecteerd kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kan de consument bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.

 

 

Ophalen van uw kunstwerk

 

Zelf ophalen van uw gewonnen kunstwerk is mogelijk op afspraak in het schilders atelier van Fabian-Art te Alkmaar en is natuurlijk gratis. Als u dit wilt dient u dit wel aan te geven. (a.u.b. wel dekens meenemen voor transport)  Klik hier voor het adres en routebeschrijving.

De betaling van uw gewonnen kavel kunt u dan zonder verzendkosten overmaken d.m.v. onderstaande gegevens en onder vermelding van uw kavelnummer en titel van het werk. Wij streven ernaar om uw kunstwerk na ontvangst van betaling binnen 7 dagen te verzenden naar het opgegeven adres.

 

 

Fabian-Art Alkmaar

BIC: RABONL2U
IBAN nummer: NL 45 RABO 0135 6838 15

 

 

Verzenden van uw kunstwerk

 

Verzending gebeurt d.m.v. UPS. Dan bent u er zeker van dat uw kunstwerk onbeschadigd en op tijd aankomt.  (Dat is onze eigen kostprijs incl. bubbelfolie) Als u meerdere schilderijen heeft gewonnen dan is het mogelijk om gecombineerd te laten verzenden met Swift koeriers. U bespaart dan op verzendkosten. Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 400,- of hoger.

 

 

Verzendtijd van uw gewonnen schilderij

 

Na een succesvolle betaling streven wij ernaar deze binnen 7 werkdagen te versturen.  

In de vakantieperiode (Noord-Holland) word in de regel 7 werkdagen later verstuurd i.v.m. beperkte aanwezigheid.

 

 

Eenmaal, andermaal verkocht!

 

Ervaar ook het spannende biedproces om uw favoriete schilderij te bemachtigen voor een echte vriendenprijs.

 

Account inloggen en aanmelden. 

 

 Na een succesvolle registratie ziet u het onderstaande scherm waar u diverse zaken kunt bekijken:

  

 

 

 


 

Om uw bestelling te voltooien klikt u op de link die u per mail binnen heeft gekregen (zie voorbeeld hierboven} , vervolgens krijgt u dan het Mollie betaalscherm in beeld , zoals hieronder afgebeeld en kunt u de betaling verrichten en uw aankoop voltooien.

 

Let op a.u.b.! Indien u met creditcard betaalt zal de verzending van uw schilderij ca. 7 dagen langer duren. Dit is omdat een betaling d.m.v. creditcard via Mollie bij ons ook 7 dagen later word bijgeschreven op de rekening. Een betaling uitvoeren middels iDEAL is doorgaans de snelste manier om uw gewonnen kavel in huis te krijgen.

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

       Fabian-art wenst u succes met het bieden!